Pasajul Michelangelo – dureri de cap pentru Robu! VIDEO

567

Sosirea sezonului rece a readus în atenție infiltrațiile de apă din pasajul Michelangelo. Din cauza temperaturilor extrem de scăzute de luni dimineaţă, o bandă din Pasajul Michelangelo a fost închisă timp de aproximativ o oră. A fost nevoie de lucrări de intervenție.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, drumarii au intervenit pentru a curăța unele grilaje. Imediat dupa intervenție, când autoturismele au avut din nou voie să treacă prin pasaj, se puteau observa bălți pe asfalt și infiltrații pe pereții pasajului subteran.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, spune că infiltrațiile de apă la pasajul Michelangelo din Timişoara sunt normale. Edilul susține că peste tot în lume, acolo unde sunt pasaje în zone umede, apar astfel de situații, dar problemele se remediază prin injectarea unor soluții speciale.

La astfel de lucrări, mereu apar, într-un loc sau altul, mici zone care se umezesc pentru că apa își găsește diverse culoare în împrejurimi și vine cu presiune într-un loc sau altul, iar când se întâlnesc anumite porozități reușește să pătrundă. Acolo se intervine punctual și se dau trei găuri și se injectează substanța respectivă. Așa se face la metrouri așa se face unde sunt pasaje în zone umede. Nu e absolut nicio problemă.

Primarul Nicolae Robu mai spune că pentru orice problemă care ar putea apărea la pasajul Michelangelo există soluție tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ