Parteneriat de afaceri România – Serbia la Timișoara

93

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Provinciei Voivodina organizează marți, 3 octombrie 2017, între orele 1100 – 1400, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr. 3, un eveniment B2B, sub genericul: „Parteneriat de Afaceri România – Serbia la Timişoara”.

Scopul evenimentului este de a oferi o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.

Evenimentul face parte din agenda de activități pentru Semestrul II 2017, stabilită prin Acordul de Colaborare încheiat între cele două camere de comerț, la Timișoara, în data de 20 aprilie 2017, cu ocazia vizitei la CCIAT a unei delegații de afaceri condusă de dl. Boško Vučurević – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Vojvodina.

Prin încheierea acestui parteneriat, cele două organizații camerale și-au propus o colaborare îndelungată între Provincia Voivodina și Județul Timiș, două regiuni în plină dezvoltare care oferă oportunități importante de afaceri în toate domeniile, cât și creșterea numărului de firme românești și sârbești care să investească pe cele două piețe.

Agenda evenimentului:

11:00 – 12:00 Cuvânt de bun venit al conducerii CCIA Timiș

Mesaj de salut al conducerii CCI Vojvodina

Prezentarea delegației din Serbia

12:00 – 14:00 Discuții bilaterale

Delegația oamenilor de afaceri din Provincia Voivodina este compusă din reprezentanți a 20 de firme din domeniile industrie și comerț.

Interesul comun exprimat este de a stabili colaborări de lungă durată cu parteneri din județul Timiș, în vederea distribuirii/comercializării produselor sârbești pe piața din România.

Până în prezent, și-au anunțat participarea la eveniment 10 firme timișene din domeniile: captare ecologică reziduri petroliere (Oilfest Company); producție confecții metalice sudate și zincate (Berg Banat); servicii profesionale de proiectare, execuție, consultanță și asistență (Inteliform); industria de automotive (Leman Industrie); construcții civile și industriale (Rigid Construct); produse din oţel pentru construcţii (Joris Ide Grup); consultanță/proiectare/execuție suporți galvanici și vopsitorie (Nefer Prod Impex); amenajări interioare și exterioare (Westincon); producție ansamble metalice sudate (Machinenbau); cabinet de avocatură (Brancov Simionescu Todor).

Participarea este gratuită pe baza invitaţiei.

Informații suplimentare la tel: 0372 185 285, Fax: 0256 490 311, e-mail: sstoianov@cciat.ro, dra. Stana STOIANOV – Consultant DREE / CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ