Păreri Pefoc – specialiștii ne ajută să descoperim avantajele unui șemineu electric

45

Dacă bugetul tău sau zona în care locuiești, nu îți permite achiziționarea sau instalare unui șemineu pe lemne clasic cu cos de fum, și ești în căutarea unei soluții alternative de încălzire, dar mai ales pentru decorarea cu stil și eleganță a locuinței tale, specialiștii de la PEFOC ne propun o gamă la preț redus de șeminee decorative, ideale pentru spațiile mai mici, precum un apartament la bloc.

Bazându-ne pe expertiza lor de peste 20 de ani în materie de soluții neconvenționale de încălzire, am rugat profesioniștii de la PEFOC să ne ajute în acest scurt articol, să descoperim cele mai importante beneficii ale unui semineu electric, variantă pregătită să ne introducă în atmosfera specială, generată de jocul flăcărilor virtuale.

Această soluție, deși mai puțin costisitoare decât varianta unui semineu lemne, nu va face compromisuri de la calitate, livrându-vă ambianța și stilul unic, datorită finisajelor cu furnir de calitate superioară și a diversității de culori, tipare și modele, perfect personalizabile în funcție de preferințele fiecăruia dintre voi. Acest tip de șemineu fals, se montează pe rigips, în zidărie, lipit direct de perete, la casă sau apartament, pentru a adăuga o notă autentică și un aspect inedit căminului tău. Cu o adâncime de numai 250-280mm și un design compact al cărui scop este economia de spațiu, șemineele electrice decorative se vor potrivi perfect în camera de zi, în birou sau în dormitor. Cu siguranță veți aprecia asamblarea rapidă și ușoară al unui produs care importă designului scandinav cu linii minimaliste și îl transpune cu succes, în povestea ta de amenajare.

Dacă sunteți o persoană care preferă designul contemporan, veți sesiza imediat că după achiziționare și montaj, șemineul electric va deveni actorul principal din încăpere, înnobilând spațiul cu o atmosferă intimă și primitoare, atât pentru tine cât și pentru familie, prietenii dragi sau persoana iubită. În plus, modelul electric poate fi folosit și fără funcția de încălzire, contribuind la crearea unei atmosfere magice prin jocul de lumină al flăcărilor virtuale, și în serile calde de vară.

Șemineele electrice sunt disponibile pentru toate gusturile, clientul putând să aleagă dintr-o paletă vastă de modele, cu variațiuni aproape inepuizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile (alb, gri, imitație stejar, nuc s.a.) și stilul (clasic, modern, elegant). Grație designului compact, al asamblării facile și al greutății extrem de reduse, acestea pot fi mutate dintr-o cameră în alta, simplu și fără efort.

Printre caracteristicile și beneficiile acestor soluții practice și inedite, ies în evidență câteva, dintre cele mai importante, astfel:

– ușurința la montaj (maximum 15 minute);

– display led cu opțiune de modificare a culorii flăcării;

– termostat de ambianță, reglabil (afișaj pe display);

– telecomandă pentru control de la distanță;

– capacitate de încălzire pentru aproximativ 30 mp;

– putere de încălzire reglabilă;

– protecție la supraîncălzire;

– utilizare și în modul display, doar flacăra, fără degajare de căldură (consum redus ~ 4W).

Pentru mai multe detalii, site-ul oficial pefoc.ro vă întâmpină cu o gamă completă de șeminee decorative (electrice sau bioetanol), ce surprind prin forma lor și prin nenumăratele moduri în care pot fi decorate, totul pentru ca locuința ta să devină cu adevărat, “acasă”!.

LĂSAȚI UN MESAJ