A început șantierul de pe drumul Timișoara – Moșnița Nouă VIDEO

142

A început lucrul pe drumul Timișoara – Moșnița Nouă. O parte a asfaltului a fost deja decopertată și utilajele au pornit. Se circulă pe șosea, dar cu greu. Autoritățile județene fac apel la șoferi să aibă răbdare și să folosească rute alternative.

Autoritățile județene speră ca șoferii să circule pe 4 benzi până la venirea iernii, iar pentru primăvară să rămână de executat lucrări conexe, cum ar fi finalizarea iluminatului public sau a pistelor de biciclete, care vor fi pe ambele sensuri.

Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal.

În timpul lucrărilor nu va fi blocat complet traficul. Se va circula alternativ pe câte o bandă, dar șoferii au la dispoziție și rute alternative prin Urseni sau prin Moșnița Veche.

1 COMENTARIU

  1. 3 ziare online publica aceeasi mizerie de stire…facuta dupa live-ul lui Mobra…dar niciun reporter nu ar merge in teren sa faca niste fotografii de la fata locului….deh…in spatele tastaturii nu te bate soarele.
    vai mama lui de jurnalism de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ