Paramedicii SMURD au nevoie de OAMENI! Campanie pentru repararea unei ambulanțe din vestul țării

101

Asociația “Salvital” Hunedoara va demara campania de strângere de fonduri: „Salvatorii de vieți au nevoie de ajutor! Donează! Avem nevoie de ambulanță!”  pentru repararea ambulanței SMURD Simeria, începând cu data de 3 septembrie 2018.

Astăzi, paramedicii SMURD au nevoie de ajutorul dumneavoastră. Modulul SMURD de la Simeria intervine pe raza oraşului şi în comunele învecinate, cumulând o zonă în care trăiesc peste 40.000 de persoane. Mai mult, acest echipaj este primul care intervine în caz de accidente pe autostrada Deva- Orăștie.

Ambulanța cu care intervine echipajul SMURD s-a defectat și a fost scoasă din intervenție de 6 luni. Situația ambulanței este incertă și nu a fost reparată până în acest moment, conform contractului de comodat, de către Spitalul Județean de Urgență Deva, care avea această responsabilitate.

Având în vedere situația existentă, campania de strângere de fonduri este singura soluție pentru a reuși să reparăm ambulanța și să redăm comunității un serviciu funcțional 100%.

Cei care doresc să ne ajute la “salvarea” ambulanței Smurd Simeria, pot obține informații suplimentare la nr. de telefon: 0254232410 sau e-mail: salvitalhd@yahoo.com

sursa – hunedoaralibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ