Parada de 1 Decembrie, repetată de sute de militari şi forţe de ordine-VIDEO

304

Ziua de marţi a început cu restricţii de circulaţie pentru şoferii care aveau drum în centrul oraşului. Cum detaşamentele MAI, MApN şi SRI au ieşit în faţa Palatului Administrativ pentru a repeta parada de 1 Decembrie, circulaţia pe bulevardul Revoluţiei a fost deviată pe sensul de mers de la Podul Decebal spre Banca Naţională.

În timp ce poliţiştii de la Rutieră îi îndrumau pe şoferi pe străzile secundare, aproximativ 200 de militari şi alte forţe de ordine au început repetiţiile pentru marea paradă de Ziua Naţională.

Vor participa trupele de intervenţie ale Jandarmeriei, SRI, Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră şi ale ISU Banat. Alături de acestea, la paradă vor participa şi câteva zeci de militari din cadrul Batalionului 18 Infanterie Banat şi scorpionii galbeni.

La repetiţii a fost scoasă pe traseu şi tehnica de luptă şi intervenţie de care dispun forţele timişorene, precum și două elicoptere. Tancuri, maşini de intervenţie, mascaţii înarmaţi… toate le veţi putea admira de 1 Decembrie, între orele 10:00 şi 12:00.

LĂSAȚI UN MESAJ