Orele de educație fizică vor fi diferite pentru elevii unui liceu din Timișoara. Sala de sport s-a transformat. Foto

479

O unitate de învățământ din Timișoara are o sală modernă pentru orele de sport. Este vorba, mai exact, despre Colegiul Tehnic Azur, unde s-au făcut investiții importante pentru ca sala de sport să fie reabilitată, astfel încât să ofere unele dintre cele mai bune condiții elevilor, la orele de educație fizică.

Proiectul, implementat de conducerea unității de învățământ și finanțat de Primăria Timișoara a fost finalizat. Astfel, viceprimarul orașului nostru, Dan Diaconu, a făcut publice câteva imagini cu noua sală de sport.

,,Importanța sportului la vârste fragede este una de necontestat. Dezvoltare armonioasă, sănătate, dar și abilități sociale esențiale, mai ales în societatea contemporană: spiritul de echipă, capacitatea de auto-perfecționare, concentrarea pe obiectiv, sunt efecte pozitive ale sportului școlar. Din păcate, infrastructura sportivă este încă departe de ceea ce ne dorim în multe dintre școli, iar eforturile noastre trebuie să continue în acelasi ritm pentru a remedia această deficiență. De puțin timp, Liceul Azur nu mai face parte din lista acestor școli. Lucrările de reabilitare la sala de sport au fost finalizate, iar rezultatul este unul foarte frumos. Un proiect implementat de liceu cu finanțare din partea Primăriei Municipiului Timișoara. Felicitări tuturor celor implicați. Anul 2018 începe bine din acest punct de vedere, iar proiectele în acest domeniu vor fi în continuare ambițioase, atât la nivelul sălilor de sport, cât și a terenurilor de sport din incinta școlilor.”, a menționat Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ