Amenințări cu moartea într-o primărie din vestul țării! Vizat ar fi chiar primarul

410

Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, susține că a fost amenințat de viceprimarul PSRo, Răzvan Mareș.

Florin Oancea a declarat presei că Răzvan Mareș l-a amenințat înainte de începerea ședinței de consiliu local de vineri.

„Înainte de a începe ședința când știa că nu trec punctele care îl vizau pe dânsul s-a aplecat spre urechea mea și mi-a spus: Nu mă voi lăsa până nu te omor. I-am spus că nu mă uit la șantajul lui și că nu mi-e frică de moarte, numai de Dumnezeu. Merg înainte, nu mă tem. Mareș are mulți scheleți în dulap. Ar trebui să-i fie frică de porcăriile făcute din postura de viceprimar. A format o caracatiță în primărie. Am să prezint ce contracte a semnat cu prietenii lui de pahar și de bani”, le-a spus Oancea jurnaliștilor.

Viceprimarul Răzvan Mareș a negat că l-ar fi amenințat pe primarul Florin Oancea.

„Ce-am făcut? L-am amenințat cu moartea pe Florin Oancea? Cred că ar trebui să-și facă o expertiză psihologică. Dacă vrea să facă circ, să facă circ. Să dea dovada. Haideți să fim oameni serioși, vorbim prostii din astea? Dânsul trebuie să înțeleagă că există și opoziție și putere. Poate să spună ce vrea dânsul”, a declarat Răzvan Mareș.

Oancea a mai declarat că va propune în fiecare ședință schimbarea din funcție a lui Răzvan Mareș pentru că „nu are ce căuta în administrație”.

sursa: hunedoaralibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ