Oraşul în care se pot efectua GRATUIT operaţii la ochi în valoare de mii de euro

2301

La Spitalul Clinic Municipal din Timişoara, în cadrul Clinicii de Oftalmologie, se efectuează, gratuit, intervenţii chirurgicale cu laser pentru corectarea vederii.

Acest lucru este posibil datorită unui proiect transfornalier în valoare de un milion de euro, anunţă publicaţia locală Timiş Online.

Programul cu finanţare nerambursabilă de Cooperare Transfrontalieră între România şi Serbia, pus la punct de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara asigură nu doar tratamentele şi intervenţiile chirurgicale gratuite, dar şi aparatura necesară, scrie portalul www.tion.ro.

„Persoanele suferind de miopie, hipermetropie sau astigmatism pot astfel scăpa definitiv de necesitatea purtării de ochelari sau lentile de contact printr-o intervenție chirurgicală laser nedureroasă, care durează câteva minute. În alte regiuni ale lumii, în care tehnologia Femto-Lasik este disponibilă, intervențiile chirurgicale sunt realizate pentru tarife consistente, între 1.100 și 4.200 de euro. În Timișoara, populația poate beneficia de aceste servicii gratuit”, arată profesorul universitar doctor Mihnea Munteanu, șeful secției de Oftalmologie a Spitalului din oraşul de pe Bega.

sursa: evz

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ