Orașul din vestul României în care încălcarea legilor nu are repercusiuni. Ce se întâmplă? Foto

1084

Haos mai mare ca în municipiul de la poalele cetăţii nici că ar putea exista.

În Deva, oraşul cu un primar interimar, a ajuns să domnească haosul şi debandada. PSD-ul a pus gheara până şi pe un oraş al liberalilor. Oamenii sunt îngroziţi, la nici una dintre reclamaţii sau sesizări nu se iau măsuri. Prin cartierele devene, fiecare face ce îl taie capul, se îngrădesc parcele între blocuri pentru a crea grădini, se plantează pomi fructiferi, iar sesizările merg la coşul de gunoi. Poliţia e de negăsit, iar la primărie acum se are în vedere ocuparea fotoliului de primar. După ce PSD-ul a pus mâna pe judeţ, acum a reuşit să ia şi oraşul în custodie, iar dacă pe timpul liberarilor a fost curăţenie şi totul era pus la punct şi funcţiona, acum prin haosul roşu al PSD-ului totul e ruină. Nu se respectă nici o lege şi lumea e debusolată. Bicicliştii circulă pe unde îi taie capul, pe trotuare nemarcate cu piste, printre terasele de pe pietonale, pe aleile parcurilor, la fel cum şi pietonii circulă pe benzile de biciclete, cu toate că ambele sunt semnalizate.

Copiii sub 14 ani circulă singuri cu bicicletele, iar poliţia ori nu îşi cunoaşte atribuţiile, ori refuză să le respecte şi să aplice legea.

Oraşul arată ca după cutremur, totul e un coşmar. Consolare? Până când?

3 COMENTARII

  1. Articol scris cu tenta, facut pentru a lovi in PSD. Ce legatura are PSD-ul cu mersul pe bicicleta prin centrul orasului?! PSD-ul e de cateva luni la „conducere” in Deva dupa 20 de ani in care au condus alte partide. Daca voiati sa scrieti contra PSD, gaseati multe alte motive legate tot de acest oras. Deva nu a avut niciodata piste de biciclete, iar varstnicii sunt obisnuiti de o viata sa mearga prin acele locuri cu bicicleta si asta nu se va schimba. Legat de curatenie, Deva e un oras mult mai curat decat va fi vreodata Timisoara (raspuns cu „tenta” a unui om care isi imparte viata intre cele 2 orase).
    Va multumesc!

  2. Cea mai mare probIema a Devei sunt bicicIistii de pe centru? Se circuIa fregvent cu masina pe pietonaIa. Este bine sa avem tot mai muIti bicicIisti. Cine a scris articoIuI nu are nici o idee despre cum arata Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ