Orăşelul de noapte, soluţia pentru deranjul creat de cluburile de noapte din Timişoara

546

Primarul Timişoarei continuă lupta cu patronii de cluburi de noapte din oraş, a căror localuri deranjează cetăţenii care locuiesc în preajmă. Soluţia găsită de Nicolae Robu este crearea „Orăşeului de noapte”. Mai exact, se doreşte amenajarea unei singure locaţii unde să se reunească cluburile şi restaurantele deschise peste noapte.

„Clubrile care funcţionează pe proprietatea Primăriei Timişoara nu vor mai putea funcţiona acolo. Timişoara ar câştiga enorm dacă am găsi o locaţie unde să putem crea Orăşelul de noapte. Unde să existe cluburi, baruri, restaurante, locuri de petrecut timpul liber pe parcursul nopţii. Ar deveni un alt punct de atracţie al Timişoarei şi, evident, că fiecare proprietar de club va trebui să îşi ia toate măsurile de izolare fonică încât să nu fie deranj în jur”, anunţă primarul Timişoarei.

Locaţia este căutată în zone unde nu există blocuri sau case, pentru ca timişorenii care doresc linişte să nu fie deranjaţi.

”Acolo unde există cluburi, un deranj în vecinătatea imediaă  tot se produce. Dacă găsim o locaţie în Timişoara unde să construim Orăşelul de noapte, atunci nu ar mai fi deranjaţi cetăţenii. Toți cei care vor distracţie se vor putea distra fără să îi deranjeze nimeni. Proprietarii nu ar mai fi amendaţi”, mai spune Robu.

Momentan, poliţiştii locali sunt sesizaţi mai mereu de cetăţenii care locuiesc în zona Soarelui şi a Stadionului de faptul că muzica provenită din cluburile de noapte de aici îi deranjează. Patronii sunt amendaţi, dar activitatea de noapte nu se întrerupe.

LĂSAȚI UN MESAJ