Optimism la noul start, pentru CSC Ghiroda

205

Echipa de seniori CSC Ghiroda se pregătește în perioadă următoare de un nou început pe terenul de fotbal. Cu un staff tehnic format din antrenori și profesioniști: Octavian Benga antrenor principal, Alexandru Chiu antrenor secund, Loredan Dohan antrenor secund, Călin Frunza antrenor pentru portari, Ionică Carabas preparator fizic, Alexandru Dumitrașcu organizator competiții, CSC Ghiroda începe noul an competițional cu mult entuziasm.

Având un nou antrenor la conducerea echipei, Octavian Benga, care l-a înlocuit pe Paul Codrea, echipa pornește la drum cu încredere și planuri îndrăznețe: „Am venit în această echipă cu sufletul deschis, entuziast și optimist că pot fi parte din aceasta frumoasă poveste care a luat naștere în Ghiroda. Este un proiect pe termen mediu și lung și sunt convins că împreună cu autoritățile locale și cu ceilalți oameni implicați, ne vom atinge obiectivele. Îmi doresc ca în sezonul următor să creez o echipă competitivă, serioasă și motivată, care să lupte pentru obținerea fiecărui punct pus în joc. Obiectivul este o clasare în prima treime a clasamentului. Printr-o atitudine corectă și serioasă a tuturor celor implicați, sunt convins că putem aduce bucurii și satisfacții locuitorilor comunei Ghiroda, pe care îi așteptăm cu drag, alături de noi!”, a declarat noul antrenor.

Reunirea lotului va avea loc la Ghiroda în data de 08 iulie la ora 9.30, urmând ca în perioada următoare echipa să plece în cantonament la la Geoagiu Băi județul Hunedoara.

La finalul cantonamentului CSC Ghiroda va intra pe terenul de fotbal în noua formulă, având deja următoarele meciuri amicale programate:

07 iulie -Becicherecu Mic (liga3)(d),
10 iulie – Chișineu Criș (liga 3)(d),
15 iulie-meci oficial Cupa României (turul 2),

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.