Călin Dobra: Constatăm, cu stupefacție, că primarul Timișoarei este beneficiarul unui tupeu nemărginit

1086

Cum vara este lungă și călduroasă și multe lucruri nu se întâmplă în arena de confruntări politice adevărate, ceva trebuie făcut. Partizanii înfocați trebuie alimentați cu ceva. Iar cel mai bine este să se poliemizeze pe false probleme.

Nici bine nu s-au răcit vorbele despre unele investiții locale că apar și reacțiile. Unii zic că dreg, alții se fac că transpiră din greu la același proiect. Ale cui sunt meritele mai mari să judece cei ce i-au ales pe funcții. Iată cum reacționeză PSD Timiș despre unele spuse ale primarului Robu.

„Constatăm cu absolută stupefacție faptul că primarul Timișoarei este beneficiarul unui tupeu fără limite. Pe parcursul ultimelor zile, primarul Nicolae Robu a încercat să inducă ideea că ar avea vreo contribuție la două dintre proiectele majore de dezvoltare ale județului Timiș, respectiv Autostrada Timișoara – Moravița și descărcarea de la Sânandrei de pe Autostrada A1. Ne întrebăm, oare cum poate să suporte conștiința domnului primar atâta dezinformare și manipulare, în condițiile în care atunci când premierul României a organizat o întâlnire cu toți primarii reședințelor de județ din țară, Timișoara a fost singurul municipiu nereprezentat, deoarece primarul orașului nostru, fiind plecat la Viena, a revenit în țară pentru a se certa cu jurnaliștii. Așadar unde a fost/este marea dumnealui preocupare pentru binele orașului nostru?

Îi reamintesc domnului primar faptul că vizitele săptămânale pe care le fac în Capitală și discuțiile de la nivelul guvernului au făcut ca cele două proiecte de mai sus să fie resuscitate și să beneficieze de finanțări din partea Ministerului Transporturilor iar meritul și implicarea dumnealui sunt egale cu ZERO. Z-E-R-O! Nu aș putea nega lucrurile bune pe care domnul primar le-ar face, dar o minimă decență și o limită ar fi necesare pentru bunul mers al lucrurilor”, precizează președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

„Primarul Robu își arogă merite folosindu-se de munca și realizările altor primari. Într-un mod cu totul aparte, primarul Nicolae Robu își arogă meritele altora și transmite informații false către cetățenii municipiului Timișoara dar, mai nou, și către cei ai județului Timiș. Astfel, susține faptul că i se datorează proiectul de punere în circulație a liniilor de transport public în comun care leagă zona periurbană de Timișoara. Nimic mai FALS! Prin aceste neadevăruri, de fapt, credem că dorește să ascundă nerealizarea proiectelor pe care le-a promis de când este ales pe această funcție dar și haosul pe care l-a creat în orașul nostru prin „dezvoltarea în forță”. PSD Timiș, dorește să clarifice și acest aspect și să arate oamenilor purul adevăr care se ascunde în spatele acestor laude nemeritate. De fapt, proiectele au fost implementate de primarii localităților din zonele periurbane spre a servi comunităților pe care le reprezintă, fiind susținute prin bugetul consiliului local aferent fiecărei localități și nicidecum de primarul Nicolae Robu. Nu putem decât să tragem concluzia că, în mod complet greşit, primarul Robu se crede stăpân pe bugetele consiliilor locale din zona periurbană”, mai spune președintele social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.