Operațiunea ”Șoricioaica” la Arad!

338

În cursul dimineții, procurorii DIICOT – BT ARAD împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO ARAD au desfășurat o amplă operațiune (Șoricioaica) având ca obiect destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comercializarea drogurilor de mare risc, de risc și de substanțe psihoactive, ce acționa pe raza municipiului Arad, în cartierul Checheci (str.Șezătorii, Mușețel).

În cursul zilei de astăzi, procurorii DIICOT — BT ARAD împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO ARAD au efectuat un număr de 11 percheziții domiciliare ocazie cu care au fost găsite și ridicate cantități de pastile ecstasy, cannabis și un număr de 4500 de doze de substanțe psihoactive destinate comercializării, precum și importante sume de bani în lei și în valută.

La sediul DIICOT — BT ARAD au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 9 persoane.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale — I.P.J. Arad și polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ