Operații complexe la Spitalul Militar Timișoara

363

Echipa Secției de chirurgie generală a Spitalului Militar Timișoara este formată din personal specializat, cu o vastă experiență profesională, abordează o paletă largă de intervenții chirurgicale în tratarea bolilor întregului sistem gastrointestinal: afecțiuni ale esofagului, colonului, rectului, boli ale ficatului, vezicii biliare, splinei, precum și afecțiuni genitale, urologice și ale glandelor suprarenale.

De asemenea, în secția chirurgie generală personalul este specializat în chirurgia laparoscopică, minim-invaziv, mai puțin traumatică, care necesită o spitalizare mai redusă și permite o recuperare mai rapidă. În multe cazuri, laparoscopia elimină necesitatea unei operații extensive ce ar necesita o incizie mare a abdomenului.

Astfel, în secția chirurgie generală se pot asigură intervenții chirurgicale laparoscopice ale colonului, ficatului, căilor biliare, aparatului genital feminin și intervenții urologice. Serviciile noastre se îndreaptă atât către asigurații CASAOPSNAJ cât și către asigurații CNAS. Pacienții se pot adresa cu bilet de trimitere de la medicul de familie/medic generalist sau în situații de urgență, având asupra lor cartea de identitate și cardul de sănătate.

„Programările la Cabinetul de chirurgie se pot face la numărul de telefon 0770610126.Vă dorim tuturor multă sănătate! Vă asigurăm că suntem la datorie!Servim patria”, transmite conducerea spitalului.
Sursa: Radio Reșița

LĂSAȚI UN MESAJ