Openville Timișoara are un nou chiriaș

807

Din această primăvară, clădirea United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul mixt Openville Timişoara va găzdui birourile companiei Flex România, divizie a unuia dintre cei mai importanţi jucători la nivel internaţional în domeniul tehnologiei, proiectării şi producţiei de echipamente.

Flex România a închiriat un spaţiu de 1.200 mp în imobilul office finalizat la începutul lunii decembrie 2017, lângă Iulius Mall Timişoara. UBC 1 are o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp şi reprezintă a doua clădire livrată pe piaţa locală, de către grupul IULIUS, în decursul unui singur an, după UBC 2 (18.000 mp), în ianuarie 2017.

„Am lucrat împreună cu partenerul nostru pentru a oferi echipei Flex România spaţii cât mai moderne, funcţionale şi flexibile, adaptate nevoilor şi preocupărilor angajaţilor, în care să le facă plăcere să lucreze. Noile birouri le vor permite angajaţilor să fie nu doar creativi şi performanţi, dar şi să îşi valorifice mai bine timpul, având la doar doi paşi distanţă numeroase facilităţi”, a declarat Laurenţiu Manea, Manager Office Buildings Openville.

Compania Flex este prezentă în Timişoara din anul 1998. Cu promisiunea de a ajuta lumea să trăiască mai inteligent (Live smarter™), Flex oferă clienților o gamă completă de servicii începând de la proiectare, design și inginerie, până la servicii de producție și logistică. La nivel global, Flex are aproximativ 200.000 de angajați, în peste 100 de fabrici, din 30 de țări, echipa locală având peste 4.000 de salariați. În birourile companiei din UBC 1 își vor desfășura activitatea aproximativ 130 de persoane, implicate în proiecte la nivel global.

„Datorită extinderii operațiunilor noastre în România am avut nevoie de un spațiu de birouri de înaltă calitate. Openville a îndeplinit pe deplin cerințele noastre în această privință”, a declarat Adrian Dumbravă, Director General Flex România.

Clădirea UBC 1 are 12 niveluri, iar demisolul este destinat spaţiilor de retail și serviciilor, aici urmând să funcţioneze, din primăvară, cafenele şi magazine. De asemenea, clădirea are panoramă şi acces direct spre parcul de 50.000 mp care va fi amenajat, anul acesta, în ansamblul Openville. Printre chiriaşii prezenţi în clădire se numără şi companii multinaţionale din domeniul IT.

Persoanele care lucrează în cea mai nouă clădire de birouri din Timişoara au posibilitatea de a economisi timp, datorită accesului direct pe care îl au la numeroase servicii, în Iulius Mall Timişoara: food court şi restaurante pentru pauzele de masă, fitness center, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale, locuri de relaxare şi socializare, spaţii de parcare.

De asemenea, prin programul Card Partener, creat special pentru angajaţii din clădirile de birouri, aceştia beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la peste 100 de restaurante, cafenele şi magazine din Iulius Mall Timişoara.

Proiectată în conformitate cu normele LEED, UBC 1 dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

Despre Openville Timişoara

Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare, care va include: 100.000 mp de birouri clasa A, o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp de retail, un parc de 55.000 mp, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare, amenajate într-o parcare supraetajată şi una subterană.

Openville Timişoara va fi polul de business din vestul ţării. În prezent, în ansamblul mixt se lucrează la a treia clădire de birouri – UBC 3, cu 19.000 mp închiriabili, care va fi finalizată în acest an. Totodată, va fi demarată construcţia UBC 0, cea mai înaltă clădire din România (155 metri şi 27 de etaje).

La momentul finalizării primei etape, componenta de birouri va include o suprafaţă de 50.000 mp în operare (în clădirile UBC 1, UBC 2 şi UBC 3) şi alţi 50.000 mp în construcţie (în clădirea UBC 0).

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ