Omorâtă cu zile de sora și cumnatul său, în propria casă. Oroarea trăită de o femeie sechestrată, în vestul țării

2759

Scene incredibile în cartierul Grădiște, acolo unde o femeie a fost sechestrată, bătută, chinuită și ținută în cea mai cruntă mizerie. Povestea a fost făcută publică pe Facebook de Elisabeta, o martoră la întâmplările relatate mai jos, scrie specialarad.ro

„Parcă imaginile ar fi de pe altă planetă”, scrie Elisabeta pe contul ei de Facebook, postând și fotografii de la fața locului, când medicii au ajuns la adresa femeii maltratate, pe strada Triaj din cartierul arădean menționat.

Așa cum se vede și în fotografii, medicii nu au putut intra decât cu măști de oxigen, mirosul fiind insuportabil. Ceea ce descrie Elisabeta în postarea ei de pe Facebook pare desprins dintr-un film de groază, iar chinurile la care a fost supusă femeia luni întregi sunt inimaginabile.

„Oameni buni sa întîmplat ieri 31-05-2018 după ora 16 iar imaginile par a fi de pe o altă planetă. Femeia a fost lipsită de oxigen. Au leșinat doctorii în ușa casei când au vrut să intre și nu s-a putut intra în cameră decît cu mască și oxigen. La adresa din Arad, cartierul Grădiște, strada Triaj nr. 3 a sosit ambulanța și criminaliștii pentru a salva o femeie pe nume Lingurar Floare de aproximativ 60 ani, de bătăile repetate date de cumnatul ei Cornea Marcel sub privirile surorii ei Lingurar Maria.

În luna martie 2018 după o bătaie cruntă cu lopata peste picioarele femeii Lingurar Floare, date cu cruzime de Cornea Marcel în curtea casei din Grădiște s-a ales cu oasele de la un picior rupte si au lăsat-o în curte pe zăpadă lată crezînd că e moartă. Femeia abandonată în curte zdrobită în bătaie a reușit să se târâie pe jos ieșind din curte. A reușit să treacă o linie de tren și o șosea cu ultimele puteri. Toată zdrobită, udă, murdară, înfometată și alungată din casa ei. A mai stat și în frig la 0 grade Celsius pe zăpadă timp de vreo două ore, gemând de dureri și dârdâind de frig.”, scrie Elisabeta pe Facebook.

După ce, în cele din urmă, biata femeie a fost dusă la spital, unde medicii i-au pus piciorul în ghips, cumnatul și sora ei au readus-o acasă unde au continuat să o chinuiască. Povestea este relatată, integral, mai jos.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii de la SpecialArad.ro femeia chinuită a decedat.

Citește mai mult pe SpecialArad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ