Om de afaceri celebru, rămas pieton! Greșeala pe care a făcut-o

394

Ghinion pentru un vechi om de afaceri din Valea Jiului. A fost agățat în trafic, după ce a depășit neregulamentar. Pedeapsa aplicată: suspendarea permisului de conducere.

Alin Simota, cunoscut om de afaceri din Valea Jiului, a rămas, joi după-amiaza, fără permis de conducere. Polițiștii de la Circulație Rutieră Petrila l-au oprit în trafic pe Simota, după ce acesta a depășit într-o zonă interzisă.

Atent fiind la drum, Simota nu a observat echipajul de poliție care l-a urmărit și l-a oprit în zona centrală a orașului Petrila.

Sancțiunea aplicată, cu girofarul pornit: permis suspendat.

Alin Simota s-a reîntors de curând în Valea Jiului, după ce a fost eliberat din penitenciarul Bârcea, unde a ispășit o pedeapsă pentru conflict de interese.

Simota a fost condamnat în două dosare până acum, efectuând nenumărate zile de arest.

În decembrie anul trecut, Judecătoria Deva a decis contopirea pedepselor de 6 luni închisoare primită pentru instigare la abuz în serviciu și cea de 2 ani închisoare primită pentru conflict de interese.
Omul de afaceri hunedorean Alin Simota a fost arestat, în vara anului trecut, pe Aeroportul Otopeni. Fostul consilier județean din partea PNL, dar și fost vicepreședinte al liberalilor hunedoreni, a fost dat în urmărire naţională şi internaţională şi în consemn la frontieră după ce a fugit din țară, la începutul lui 2016. Atunci a plecat în Emiratele Arabe Unite.

Alin Simota mai are o serie de dosare pe rolul instanțelor în care este trimis în judecată de DNA și DIICOT.

sursa: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ