Olguța Vasilescu scapă de arestul la domiciliu. Primarul Craiovei, lăsat liber și fără restricții

184

Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, scapă de arestul la domiciliu, în dosarul în care este acuzată de luare de mită şi spălare de bani, au decis, miercuri judecătorii Curţii de Apel Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti a decis miercuri să revoce măsura arestului la domiciliu dispusă de Tribunalul Bucureşti în cazul Olguţei Vasilescu, primar al municipiului Craiova şi vicepreşedinte al PSD.

Olguța Vasilescu: Un denunțător a încercat să mă agreseze

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a spus, miercuri, că unul dintre denunțătorii săi a încercat să o agreseze fizic.

”Sunt trei denunțători, toți trei cu dosare penale. Doi mi-au cerut lucruri ilegale (…) iar unul a sărit la mine să mă bată, a fost chemată Poliția locală”, susține primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Conflictul ar fi apărut după ce unul din denunțători i-ar fi cerut primarului Craiovei să-l lase să construiască un bloc de nouă etaje lângă alte blocuri la fel de înalte.

”Între patru blocuri de nouă etaje, venea să planteze încă un bloc de nouă etaje, la distanță de nici 20 de metri. Și am spus decât să îngrop de vii câteva sute de de familii, mai bine îmi tai o mână”, susține Olguța Vasilescu.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ