Ofertele pentru construirea secţiunii lipsă de pe lotul 2 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva pot fi depuse până vineri

406

Ofertele pentru construirea secţiunii lipsă de pe lotul 2 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva pot fi depuse până vineri – anunţă Compania de Drumuri. Este vorba despre tronsonul de 9 kilometri dintre Holdea şi Margina, singurul segment de autostradă care lipseşte pe A1 între Sibiu şi Vama Nădlac 2.

Contractul este estimat la aproape 300 de milioane de euro – fonduri europene, iar semnarea contractului se poate face în ianuarie, dacă nu se depun contestaţii. Pe coridorul european Constanţa – Nădlac 2 lipsesc aproximativ 30 de kilometri de drum modernizat pe Centura Bucureşti, 120 de kilometri de autostradă pe Valea Oltului şi aceşti 9 kilometri din judeţul Timiş.

 

1 COMENTARIU

  1. ideea este clara precum lumina zilei ! Occidentul , in speta tarile cu mari porturi la Marea Nordului , Mediterana , Oc. Atlantic , nu au nici un interes sa lege Constanta de Europa …rutier vorbind ! degeaba chinezii si-au aratat disponibilitatea de a baga bani in infrastructura romaneasca … niste tradatori de tara le-au intors spatele ! Sincer , nu trag sperante ca in urmatorii 30 de ani constantenii sa mearga pe autostrada de la ei pana la Viena !

LĂSAȚI UN MESAJ