Oferte CFR de primăvară pe cea mai veche rută din România, Oraviţa – Anina

317

CFR Călători oferă în această primăvară ocazii unice de călătorie pe cea mai veche rută ferată din România. Secția de circulație Oravița – Anina este cea mai spectaculoasă cale ferată montană din Sud – Estul Europei şi un prilej minunat de a vedea Banatul montan.

Iubitorii de drumeţii, istorie şi natură pot să se plimbe cu trenurile puse la dispoziţie de CFR. Acestea circulă zilnic pe această secție și au în componență două vagoane (trei în sezonul estival), programul de circulație fiind:
● tren Regio 9695: Oravița pleacă ora 11:15 – Anina sosește ora 13:05
● tren Regio 9694: Anina pleacă ora 13:30 – Oravița sosește ora 15:20

„La aceste trenuri se pot rezerva locuri, oferta fiind o bună oportunitate pentru agențiile de turism și pentru grupurile organizate de cel puțin 6 persoane, care își pot planifica călătoria cu o lună până la trei luni înainte, cumpărând cu anticipație bilete atât pentru grupuri organizate dar și individual”, transmite CFR Călători.

Tot ce vă rămâne de făcut este să vă rezervaţi biletul şi să alegeţi perioada preferată pentru călătorie. Până la Oraviţa se poate ajunge uşor cu maşina, fie de la Timişoara, fie de la Reşiţa.

foto: oravita-anina.eu

LĂSAȚI UN MESAJ