32.1 C
Timișoara
luni 15 iulie 2024

Ocean’s 11: Un bărbat a intrat în școală într-o zi de sâmbătă

Un bărbat din Timiș a jefuit o școală. Bărbatul a pătruns în incinta școlii sâmbătă dimineață și a furat 11 laptopuri, cu o valoare totală de peste 36.000 de lei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au prins pe individ, cu laptopturi cu tot, pe o stradă din Elisabetin. Bărbatul are 38 de ani, provine din Bocșa, județul Caraș – Severin.

Bărbatul a fost dus la secție pentru audieri și a fost reținut pentru 24 de ore la la IPJ Timiș, iar astăzi, duminică, 30 iunie, a fost arestat preventiv.

„La data de 29.06.2024, în jurul orei 08:45, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați că o persoană necunoscută a sustras mai multe laptopuri din incinta unei unități de învățământ din Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în apropierea străzii Ghirlandei din Timișoara fost depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Bocșa, județul Caraș-Severin, asupra sa fiind găsite 11 laptopuri”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Laptopurile au fost duse de polițiști înapoi la școală.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Începe a 11-a ediţie a Festivalului Ceau, Cinema!

Aproape 40 de filme, dintre care multe în premieră în România, trei expoziţii, un atelier pentru tineri şi dezbateri fac parte din programul ediţiei...

Cum arată salariile medii în Uniunea Europeană și pe ce loc se clasează România în acest top

Disparitatea câștigurilor nete anuale medii în Europa este izbitoare, cu variații semnificative chiar și atunci când sunt luate în considerare ajustările arat o analiză...

Citește și :