Obiectiv ratat! SCM Timișoara pierde calificarea în Final Four-ul Cupei

68
Cristian Bota alaturi de elevii sai la un timeout in meciul de baschet masculin dintre Steaua Bucuresti si CS SCM Timisoara, din cadrul Ligii Nationale, desfasurat la Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazul-Steaua din Bucuresti, sambata 29 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

SCM Timișoara a ratat calificarea în Final Four-ul Cupei României. Deși a câștigat manșa tur a „sfertului” cu Dinamo la 11 puncte distanță, echipa lui Cristian Bota a fost depășită în retur de bucureșteni, la o diferență de 13 puncte, 96-83!

Timișorenii nu au început prea bine duelul din Capitală și după primul sfert erau la 9 puncte în spatele alb-roșiilor. Gazdele și-au adjudecat și sfertul doi și au intratat în avantaj și la pauza mare, 54 la 40. La reluare, dinamoviștii au rămas în ritm și au avut, la un moment dat, chiar și 16 puncte avans, însă bănățenii au avut o tresărire de orgoliu și au recuperat teren, ținând diferența, la general, la doar 10 puncte – scor la care erau calificați.

Ultimele 10 minute au fost intense, cu elevii lui Tudor Costescu încercând să țină la distanță adversarul. Timișorenii „lovit” de la distanță, după o serie de coșuri de trei puncte (Brown, Pesakovic, Vukosavljevic), astfel că ultimul minut i-a găsit pe plus la general, 91-83! Formația din București a înscris însă cinci din cele șase aruncări libere primite în ultimele 40 de secunde, în vreme ce Komatina și Brown au ratat ultimele atacuri. Vladan Vukosavljevic a încheiat cu 26 de puncte, în vreme ce Baker, de la gazde s-a oprit la 24.

Timișorenii ratează astfel un nou obiectiv și rămân să se concentreze doar pe meciurile din Grupa Roșie și apoi pe cele din play-off, în Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ