Obiectiv îndeplinit cu minim de efort pentru Saracens

92

SCM Timișoara Saracens a trecut la pas de Universitatea Cluj-Napoca în Cupa României la rugby, 28-10. Cu gândul la returul din Italia, campioana a forțat doar atât cât era nevoie pentru a lua cele 5 puncte.

Rugbiștii timișoreni au urcat provizoriu pe primul al clasamentului în Cupa României grație victoriei de la Cluj, 28-10 în compania Universității. Elevii lui Grainger Heikell au jucat economicos pentru că toate gândurile zboară către returul de peste o săptămână contra lui Calvisano. Saracens a marcat patru eseuri și a luat și punctul bonus ofensiv și, până la ora 17, este liderul grupei în Cupa României.

Gabriel Conache a înscris primul pentru oaspeți dintr-o penalitate, iar talonerul Andrei Rădoi a reușit primul eseu. Aripa Stephen Shennan și căpitanul Stelian Burcea au completat tabela în prima repriză cu alte două încercări, iar Conache a stabilit scorul pauzei dintr-o penalitate: 21-3.

Marian Drenceanu a marcat rapid al patrulea eseu al Timișoarei și în minutul 50 obiectivul era deja îndeplinit. Conache a transformat pentru 28-3. Până în final am mai notat eseul gazdelor marcat prin Banu, dar și câte un cartonaș galben pentru Curcă, respectiv Drenceanu.

Saracens: Militaru, Rădoi, Țăruș – Popârlan, Drenceanu – Ianuș, Lazăr, Burcea – Pretorius, J. Rose – Shennan, Tangimana Fonovai, Manumua, Zaharia – Conache. Au mai jucat: Căpățână, Mahe, Mariș, Mureșan, Gorcioaia, Moala Viliami, Lemnaru și Simionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ