Oamenii străzii, stăpânii câmpurilor de la marginea Timişoarei

203
Oamenii străzii s-au făcut stăpâni pe terenurile nefolosite de la marginea Timişoarei. Săptămânal, poliţiştii locali au bătăi de cap cu adăposturile improvizate pe care le descoperă pe suprafeţele virane de la periferia oraşului.
Ultimele colibe demolate de agenţi au fost descoperite în această săptămână în zona Mehala, în spatele Pieţei de Gros. Două persoane au reuşit să facă o mizerie de nedescris aici.
„Mizeria de aici a fost curățată în colaborare cu Biroul Salubrizare din cadrul Primăriei și cu Retim, iar persoanele au fost predate serviciilor sociale. O a treia locație în care s-au luat măsuri de igienizare este pe str. Verde, în Calea Lipovei, vis-a-vis de biserica nouă aflată în construcție, unde au mai fost depistate două persoane. Alte 5 persoane au fost depistate la fosta unitate militară din Calea Aradului, unde s-a solicitat Direcției de Clădiri Terenuri și Dotări Diverse să securizeze locația pentru a nu mai pătrunde persoane fără adăpost, aici fiind efectuate acțiuni în mod repetat”, transmit cei de la Poliția Locală.
Anul trecut, polițiștii locali au identificat un număr de 80 de astfel de locuri în care s-au adăpostit persoane fără adăpost, pe raza municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ