Oameni revoltaţi la Sibiu, după ce un vânzător furios a tăiat cu drujba toţi brazii nevânduţi VIDEO

312

Un vânzător de brazi din Piaţa Cibin, din Sibiu, a distrus cu drujba toţi brazii nevânduţi, în faţa oamenilor care priveau uluiţi toată scena. Deşi ar fi putut să-i doneze sau să-i vândă la un preţ derizoriu celor care poate nu au avut un brad în casă, spun oamenii, bărbatul a ales să-şi distrugă toată marfa.

Uluială generală în Piața Cibin din Sibiu, în ajunul Crăciunului. Un vânzător care îşi distruge cu drujba brazii nevânduţi este filmat de toată lumea, iar imaginile au fost publicate pe Facebook, unde au declanşat o serie de comentarii foarte dure la adresa acestuia, precizează oradesibiu.ro.

Unele persoane se întreabă de ce nu a scăzut preţul, dacă a văzut că nu se vând, sau de ce nu i-a donat unei case de copii, sau de bătrâni, sau să-i fi dat gratis, dacă tot avea de gând să îi distrugă.

„Câtă răutate, cât sadism, fără pic de suflet. Dacă nu s-a îmbogățit el peste noapte, nu își mai poate stăpâni nervii. Păcat, știe cât rău face? Puteau fi replantați sau donați celor mai amărâți ca el”, a scris o doamnă, pe Facebook.

Opublikowany przez Constantina Posę Wtorek, 24 grudnia 2019

LĂSAȚI UN MESAJ