O zi pentru neuitare de ziua internațională Alzheimer! Foto – Video

94

La Centrul pentru persoane cu handicap, ce duc greaua povară a maladiei necruțătoare numită atât de inofensiv, Alzheimer, a avut loc o zi mai aparte.

Specialiștii de la DGASPC Timiș s-au gândit și la cei ce suferă de uitare. A fost organizată, împreună cu primăria orașului Ciacova și cu liceul teoretic „Alexandru Mocioni” o manifestarea cultural artistică, pentru cei ce se pot bucura din aproape orice vorbă bună.

Juniorii ce activează în echipa de dansuri din cadrul ansamblului „Florile Ciacovene”, au adus un ceas de relaxare și încântare beneficiarilor centrelor rezidențiale din Ciacova.
S-a încercat o zi de suflet în care bolnavii să nu se mai simtă singuri și uitați de o societate prea grăbită.

Principala tară a acestei boli, care este uitarea, a fost uitată macar pentru scurt timp. exact o zi împotriva uitării. Ritmul muzicii și energia debordandă a dansurilor populare au descrețit frunțile și au adus zâmbete pe fețele celor ce nu prea au motive de zâmbete. Sau poate chiar și-au amintit de tinerețea lor? Unii dintre pensionarii centrului au întrat în joc și au încercat pași de dans ca pe timpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.