O timişoreancă e „Vocea României”! Cristina Bălan, fosta solistă de la Impact, a câştigat trofeul celei de-a cincea ediţii

637

Cristina Bălan a fost desemnată „Vocea României”, în cadrul marii finale a show-ului, difuzată aseară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestaţiile sale artistice.

Vineri, începând cu ora 20.30, cel de-al cincilea sezon al show-ului „Vocea României”, şi-a desemnat câştigătoarea – Cristina Bălan. Aceasta este cel de-al cincilea artist care câştigă show-ul „Vocea României”, după Ştefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chiţu şi Tiberiu Albu.

În marea finală s-au luptat Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga. Loredana nu a avut un concurent în finală.

În urma voturilor telespectatorilor, Cristina Bălan a fost câştigătoarea trofeului „Vocea României” şi a marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

cristina_balan_vocea_romaniei

Pe locul al doilea în finala „Vocea României” s-a situat Tomi Weissbuch, pe locul al treilea – Tobi Ibitoye, iar pe poziţia a patra – Michel Kotcha.

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, Cristina Bălan a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese. Cristina Bălan a interpretat singură melodia „This Is My Life”, a cântăreţei Shirley Bassey. Totodată, Cristina Bălan a cântat împreună cu antrenorul ei melodia „Vama Veche”, iar Tudor Chirilă a surprins publicul şi telespectatorii în momentul în care şi-a dat jos tricoul şi a rămas la bustul gol. De asemenea, Cristina Bălan a cântat alături de Corul Regal, dirijat de Eduard Dinu, melodia „The Show Must Go On”, a trupei Queen.

După anunţarea rezultatului competiţiei, Cristina Bălan a izbucnit în lacrimi, fiind îmbrăţişată de soţul său şi de antrenorul ei, Tudor Chirilă, pe scena show-ului „Vocea României”.

Finala „Vocea României” a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazda show-ului a fost Pavel Bartoş.

Telespectatorii au avut parte şi de două surprize, care au fost aduse pe scena competiţiei de trupa rock Viţa de Vie şi de fostul câştigător al emisiunii „Vocea României” Tiberiu Albu şi de colegii lui din formaţia Fameless.

Totodată, chiar dacă Loredana nu a avut un concurent în finală, echipa antrenoarei a fost reprezentată de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care au cântat împreună cu ea.

Cine e Cristina Bălan

Cristina Haios (căsătorită Bălan) s-a născut la Timișoara, pe data de 19 august 1981, iar în perioada 1999-2011 a făcut parte din formația ”Impact”, trupă cu care a ajuns pe culmile succesului alături de un alt artist din orașul de pe Bega, Rareș Timiș. Cei doi au lansat de-a lungul anilor o serie de albume, primul purtând numele ”Atinge-mă” (1999).

Cristina Bălan a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie. În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD.

cristina-balan-gemeni

De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas. În această perioadă, Cristina Bălan şi-a dedicat timpul creşterii celor doi băieţei, dar spune că nu poate să renunţe la pasiunea sa pentru muzică. Acesta este motivul pentru care a decis să participe la „Vocea României”.

LĂSAȚI UN MESAJ