O timișoreancă a slăbit aproape 40 de kilograme. Secretul, dezvăluit în cadrul unui seminar gratuit

152

Anca Radu-Basarab, o timișoreancă în vârstă de 36 de ani, a ajuns să fie obeză. Astfel, deși are o înălțime de 1,52 centimetri, Anca a avut, în urmă cu trei ani, 95 de kilograme. A realizat că nu are cum să fie un model bun pentru fetița ei, motiv pentru care s-a pus pe slăbit. Prin urmare, timișoreanca a slăbit aproape 40 de kilograme, iar acum transformarea este radicală. În luna martie, timișoreanca vrea să le împărtășească gratuit femeilor secretul slăbitului, și tocmai de aceea organizează un seminar interactiv.

În 2013 am început să îmi schimb viața, întrebându-mă „Ce exemplu voi da eu copilului meu?” Aceasta a fost întrebarea care m-a izbit de realitatea în care cu mulți ani înainte, din nepăsare, neglijență și confort exagerat ajunsesem obeză. Astfel, viața mea s-a schimbat complet cu o voință de fier care m-a aruncat în lupta cu mine însămi. Am lăsat la o parte toate vechile obiceiuri, mi-am setat noi informații alimentare, psihice și despre sport, transformându-mă în „eu”, cea care astăzi am învățat să mă iubesc. De la mărimea 50 la haine am ajuns la 34-36 și încă muncesc pentru a-mi oferi o casă sufletului meu, un corp în care să locuiesc mulțumită„, povestește Anca Radu-Basarab.

Timișoreanca spune că era și pe punctul de a divorța, după o căsnicie de 13 ani, dar psihologul Ursula Sandner a ajutat-o să descopere că încă are pentru ce să continue pe același drum cu soțul ei. Din dorința de a dărui din energia și dragostea ei de viață, Anca Radu-Basarab va organiza seminarul gratuit „Cum să faci dragoste cu tine ca să slăbești”, în care participantelor le va fi dăruit secretul slăbitului, al unei vieți împlinite, al regăsirii feminității și al iubiri de sine.

Evenimentul are loc sâmbătă, 12 martie, între orele 12.00 – 20.00, la Hotel Lido din Timișoara. La acțiune sunt așteptați să participe și doctorul Ursula Sandner, dar și reprezentanți ai unei săli de fitness din oraș, care vor prezenta un program de creare a unei vieți sănătoase. De asemenea, participantele vor afla mai multe informații despre importanța consumului de sucuri proaspete și a curelor de detoxifiere cu smoothie.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ