O sută de lampioane tricolore lansate de echipa ALDE în cartierul Ronaț

67

Pe lângă manifestările oficiale și cam festiviste ce au avut loc în majoritatea locurilor centrale din oraș, unele formațiuni politice au ales să meargă și în comunități mai mici și mai retrase ce nu prea văd des autoritățile la ei acasă. Membrii și simpațizanții ALDE au ales de această dată cartierul Ronaț, pentru a sărbători în mod mai aparte.

Centenarul Marii Uniri a fost un bun prilej de a ne arăta bucuria că România este, astăzi, o țară unită.

Parade militare și evenimente somptuoase au fost organizate de-a lungul zilei de 1 decembrie pentru a marca această Zi Națională cum se cuvine.

ALDE Timiș a ales ca de 1 decembrie să fie alături de locuitorii din cartierul Ronaț. O sută de lampioane în culorile tricolorului au fost lansate de membri ALDE împreună cu timisorenii din zona Ronaț.

„Desigur că a fost important pentru noi să participăm la depunere de coroane și la defilări oficiale, asta pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru țară însă am ales anul acesta ca ziua de 1 decembrie să nu fie doar despre asta, ci să fim în mijlocul timișorenilor, pentru a o serba împreună. Nu toată lumea a putut fi în centru, așa că noi am ales să fim prezenţi într-un cartier mărginaș, acolo unde, poate, sărbătoarea nu se simte la fel. Am marcat împreună anul centenar, și ne-am bucurat că oamenii au fost încântați. Mulți dintre ei simt că această zonă este neglijată, iar simplul

fapt că noi am putut fi acolo a fost pentru ei o bucurie. Unii ne-au spus chiar că datorită acestui eveniment simt că astăzi este sărbătorită cum se cuvine Ziua Națională a României”, a spus Gabriel Toie- secretar coordonator ALDE Timiș.

La eveniment au participat deputatul și președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, Ovidiu Sîrbu- secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor, medicul Alina Brie – președinte OFLDE Timiș, Laura Chindriș- consilier local ALDE Timișoara, Gabriel Toie- secretar coordonator ALDE Timiș, Dan Gherman- președinte TLDE Timiș și alți reprezentanți ALDE Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ