O sută de elevi au… condus județul timp de o zi FOTO

19

Peste 100 de elevi timișeni au aflat ce înseamnă să fii consilier județean. Copiii au analizat și votat proiecte de Ziua Județului. Consiliul Județean Timiș a fost luat cu asalt în dimineața de miercuri de mai mult de 100 de elevi interesați de activitatea instituției.

40 de dintre aceștia au luat parte chiar la o simulare a unei ședințe extraordinare, condusă de președintele Alin Nica. De asemenea, copiii au avut parte și de prezentarea autovehiculelor / logisticii specifice MAI, ISU și IPJ, cât și de exerciții demonstrative din parte acestora.

Activitățile au avut loc în contextul unei acțiuni de tipul porților deschise, cu ocazia Zile Județului, sărbătorită în fiecare an în 28 iulie, începând cu 2016. Tot ieri a avut loc și o ședință festivă a Consiliului Județean Timiș, în care s-a vorbit despre semnificația istorică a zilei, cu alocuțiuni ale conducerii CJ, cât și ale invitaților – primarul municipiului Timișoarei, Dominic Fritz, prefectul județului, Zoltan Nemeth, părintele vicar eparhial, Ionel Popescu. De asemenea, cu această ocazie s-au înmânat plachete aniversare foștilor președinți ai Consiliului.

LĂSAȚI UN MESAJ