O studentă din România, pe lista persoanelor decedate în accidentul de autocar din Spania

193

O studentă româncă se numără printre victimele accidentului de autocar de duminică, din Spania.

Consulatul General al României la Barcelona este în legătură cu familia persoanei decedate şi cu autorităţile spaniole competente, arată MAE într-un comunicat pentru stiri.tvr.ro.

În total, 13 tineri au murit după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat și s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostradă în apropierea localităţii Freginals, provincia Tarragona, nord-estul Spaniei. Alte 44 de persoane au fost rănite.

Ministerul Afacerilor Externe anunţă cu profund regret decesul unei studente de cetăţenie română  în accidentul  de autocar care a avut loc duminică, 20 martie 2016, în apropierea localităţii Freginals, provincia Tarragona din Spania, se precizează într-un comunicat MAE.

Decesul cetăţeanului român a fost confirmat de autorităţile spaniole în cursul ‎ acestei nopţi, ca urmare a procedurilor complexe de identificare a victimelor.

Imediat după  producerea accidentului la 20 martie 2016, Consulatul General al României la Barcelona a contactat în regim de urgenţă autorităţile spaniole şi o echipă mobilă a oficiului consular s-a deplasat la locul accidentului în Freginals, la morga din Tortosa la care au fost transportate persoanele decedate, precum şi la Centrul de Management al Crizei constituit de autorităţile locale.

Sursa: stiri.tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.