O seară cu filme erotice i-a întunecat mintea! Ce a putut face un bărbat din vestul țării!

914

Un tată din Arad și-a violat fiica de 14 ani într-o seară în care a vizionat filme erotice și a consumat băuturi alcoolice. Acesta a profitat și de faptul că în casa în care locuiesc se aflau doar ei doi și și-a constrâns fiica la acte sexuale orale.

„Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au dispus, la data de 08.02.2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat – tatăl biologic al victimei minore în vârstă de 14 ani – cu privire la comiterea infracţiunii de viol, în modalitatea prev. de art.218 al.1, al.2 lit.a,b,c C.p . fiind formulată totodată propunere de arestare preventivă în acest sens.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că:

În cursul lunii decembrie a anului 2016, aflat fiind la domiciliul său şi profitând de faptul că în imobil se afla doar el şi fiica sa minoră, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice – concomitent cu vizionarea unor filme erotice/pentru adulţi -, inculpatul prin constrângere, a întreţinut acte sexuale orale cu fiica sa minoră.

Propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08.02.2018

Facem precizarea că arestarea preventivă este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ