34.1 C
Timișoara
marți 16 iulie 2024

O seară de neuitat pentru toți suporterii timișoreni

Miercuri, 26 aprilie s-a disputat meciul dintre România și Slovacia. Deși meciul s-a terminat cu egalitate, seara a fost un prilej de bucurie pentru toți suporterii timișoreni, fiindcă țara noastră s-a calificat mai departe la Europene. 

Meciul a fost proiectat în Piața Liberății de Asociația Surporterilor Timișoreni – Druckeria, prilej cu care, mii de pasionați ai sportului cu mingea s-au întâlnit și s-au bucurat împreună, au trăit fiecare moment al meciului!

Ce-a de-a doua proiecție a meciurilor a fost realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Indiferent că timișorenii au văzut meciul din oraș, de acasă sau de la terase, a fost un prilej de bucurie pentru toată lumea. Se auzeau reacții de la terase, din camerele de cămin, din mașini (unde șoferii ascultau cu interes radio-ul).

În această seară nu doar cei din Timișoara sau din Piața Liberății, ci românii din întreaga țară, dar și cei de peste hotare s-au îmbrăcat în galben și s-au bucurat pentru calificarea Echipei Naționale la Europene.

Citește și: „Piața Libertății a devenit stadion la meciul cu Belgia al Echipei Naționale”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :