O şansă unică de a mai prinde bilete la Concertul de Anul Nou al Operei din Viena! Bănăţenii pot participa la licitaţie

364

Bănăţenii au acum o şansă unică de a mai prinde câteva locuri la Concertul de Anul Nou al Operei din Viena, din 1 ianuarie 2017, probabil cel mai apreciat şi solicitat eveniment de acest gen.

După cum se ştie, biletele la acest concert se dau în cadrul unei tombole organizate la fiecare început de an, pentru finalul anului.

În fiecare an, în ianuarie şi februarie, se fac înscrieri pentru tombola la care sunt disponibile 1.700 de locuri. Fiecare persoană se poate înscrie o singură dată. În luna martie se efectuează tragerea la sorţi a câştigătorilor. Aceştia vor fi anunţaţi prin poştă că sunt posesorii mult râvnitelor bilete şi primesc informaţii despre ce trebuie să facă în continuare. Nimeni nu poate cumpăra mai mult de două locuri, preţurile fiind cuprinse între 35 şi 1090 de euro.

Acum a apărut însă o şansă, prin intermediul Casei de licitaţii Dorotheum, care a primit 27 de bilete pentru a le oferi la licitaţie, online, toate fondurile obţinute urmând să fie donate în scop caritabil, către Philharmonic House for Asylum Seekers din St. Aegyd, Austria.

Licitaţia se închide în data de 11 noiembrie. Informatii despre locurile disponibile, despre sumele licitate până acum şi despre modalităţile de participare la licitaţia online sunt disponibile pe pagina de internet a Casei de licitaţii Dorotheum.

LĂSAȚI UN MESAJ