Crimă între concubini la Timișoara. O fată de 18 ani și-a ucis iubitul de 48 de ani

18210

Familia și apropiații lui Dan Ardelean, un om de afaceri din Timișoara, sunt în stare de șoc. Marți seara, bărbatul a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit de către mult mai tânăra sa iubită, o fată abia ajunsă la vârsta majoratului.

Potrivit evz.ro, crima a avut loc marți seara pe strada Cozia din Timișoara, în locuința omului de afaceri. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost înjunghiat mortal, de către fosta sa iubită, în vârstă de 18 ani.

Se pare că între cei doi a avut loc o neînțelegere care a degenerat. În urma unei lupte fizice, Cristina a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe iubitul său. După ce a comis fapta, aflată în stare de șoc, tânăra a ieșit în stradă țipând. Unul din vecini a alertat poliția sunând la 112. Apropiații spun că victima, Dan Ardelean, era directorul Asociației Victimelor Accidentelor de Circulație –  Timiș și patron al unei spălătorii auto. Tânăra de 18 ani era fosta lui iubită, de care se despărțise recent, după ce petrecuseră  vacanța de vară împreună, iar acum se întâlniseră să discute, iar lucrurile au degenerat.

La fața locului a ajuns și o ambulanță, medicii constatând că bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori în spate, suferind ”leziuni incompatibile cu viața”. În timpul luptei și fata a fost rănită, la mâna stângă și la umăr. Ea a fost găsită de medici în stare de șoc, fiind preluată de aceștia, pentru a-i acorda îngrijiri, scrie Evenimentul zilei.

Bărbatul a fost găsit mort, în holul casei, într-o baltă de sânge. Lângă el, erau două cuțite, iar un al treilea era pe masă.

Foto: Facebook

2 COMENTARII

  1. ce cauta sa aiba relatii sexuale cu o minora? cred ca e o lege impotriva acestui lucru si se face puscarie pt asta. „corupere de minori”. ce a facut s-a intors impotriva lui….. daca nu „ajuta” o „sarmana fata” fugita de acasa, nimic din toate astea nu se intamplau. daca chiar vroia sa o ajute o ducea la centrul pt femei maltratate unde fata ar fi avut casa masa si CONSILIERE PSIHOLOGICA. adica primea ajutor specializat din partea unor persoane calificate pt astfel de probleme. altfel sa spunem ADEVARUL : A INTRETINUT RELATII SEXUALE CU O MINORA DESI STIA CA E ILEGAL.

LĂSAȚI UN MESAJ