O româncă și fetița ei de 2 ani au fost aruncate din mașină

753

O româncă şi fetiţa ei de 2 ani au fost aruncate din maşină, în Germania. Mămica a murit pe loc, în vreme ce copila a fost dusă cu elicopterul la spital. Cele două au fost victime într-un accident teribil, duminică.

Duminică, în jurul orei 17:00, poliția a fost alertată de producerea unui accident grav pe autostrada A3, între Niedernhausen și parcarea din Tisa, direcţia spre Koln. Un Renault Megane roșu, înmatriculat în Anglia, s-a făcut praf după ce a lovit separatoarele de sensuri,  şi apoi a revenit pe carosabil, a lovit două maşini şi parapetele de pe partea dreaptă.

O româncă de 32 de ani, pasageră pe locurile din spate, şi o fetiţă de doar 2 ani au fost efectiv aruncate din maşină. Femeia a murit pe loc, iar copila a fost transportă cu răni grave la spital, cu elicopterul. Site-ul Poliţiei germane scrie că viaţa ei nu mai e pusă în pericol.

Şoferul şi un alt pasager de pe locul din dreapta au fost şi ei grav răniţi şi transportaţi la spital. Pasagerii celorlalte două maşini implicate în accident au scăpat nevătămaţi.

 

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ