O româncă și-a anunțat moartea pe Facebook, de 1 decembrie. A înghițit apoi 130 de pastile

306

O mamă din România şi-a anunţat moartea pe Facebook, apoi a înghiţit 130 de pastile. Fiul ei era în casă, iar  înainte să ia pastilele şi să scrie pe reţeaua de socializare femeia i-ar fi spus acestuia că vrea să moară.

În vârstă de 48 de ani, femeia din Scobinţi, scrie bzi.ro, a rămas de 1 decembrie singură acasă cu fiul ei de 16 ani. Concubinul femeii era pleca şi ea i-a spus băiatului că vrea să moară. Apoi, după-amiază, a scris pe Facebook o postare în care anunţa că a înghiţit 130 de pastile.

Concubinul femeii a ajuns acasă în jurul orei 18:00 şi a găsit-o într-o stare critică. A sunat imediat la 112. În geanta femeii au fost găsite un flacon de Rivotril, un flacon de Betaloc şi două flacoane de Concerta.

„Un echipaj medical a intervenit sâmbătă pentru a acorda îngrijri medicale unei femei în vârstă de 48 de ani, din judeţul Iaşi. Este vorba despre o pacientă cu antecedente psihiatrice, întrucât în anul 2015 s-a confruntat cu un sindrom depresiv sever. Aceasta a fost găsită cazută în propria locuinţă de către partener.”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Poliţiştii ieşenii fac acum cercetări, dar primele indicii sunt acelea ale unei tentative de sinucidere. Femeia a fost internată pentru un control amănunţit, după ce a fost salvată din comă toxică de către medici.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ