O primărie din vestul țării nu are banii necesari funcționării

116

Primăria Petroșani din județul Hunedoara nu are fondurile necesare funcționării până la sfârșitul anului. Ceea ce a primit la rectificarea bugetară din vara acestui an nu acoperă necesarul.

„Practic nu ne ajung banii nici pentru funcționare până la sfârșitul anului. Așteptăm acum rectificarea de la sfârșitul lunii, prin care să primim acești bani pentru a asigura măcar funcționarea până la sfârșitul anului, undeva la încă 15 miliarde cel puțin”, spune Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani, citat de gddhd.ro.

Însă cele 15 miliarde nu includ și salariile. „Deocamdată, nefiind în pericol noi am asigurat cu prioritate banii legați de indemnizațiile persoanelor cu handicap, bursele școlare și toate obligațiile pe care noi le avem la astfel de categorii sociale”, a explicat primarul.

La rectificarea din vară administrația locală din Petroșani a primit doar jumătate din suma pe care o aștepta. La Primăria Petroșani, salariile sunt menținute  la nivelul anului 2017. Angajații nu au primit  vouchere de vacanță, sau creșteri salariale. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ