O polițistă a trezit un cartier întreg în miez de noapte! Omul legii îi dădea colegului indicații prin megafon, la spălătorie VIDEO

68

O polițistă i-a trezit în miez de noapte pe locuitorii zonei Gheorghe Doja din Suceava în timp ce îi dădea indicații prin stație colegului care spăla autospeciala.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri (n.r. 10 februarie) în cartierul Burdujeni, municipiul Suceava. O voce de femeie i-a trezit în jurul orei 01:00 pe locuitorii din zonă, care nu înțelegeau ce se întâmplă, relatea stirisuceava.net.

De fapt, vocea femeii venea dinspre o autospecială de Poliție, care se afla în incinta unei spălătorii de tipul self-wash, care are un program non-stop de funcționare. Un locuitor din zonă a surprins momentele în care un polițist spală mașina în timp ce colega acestuia îi dă indicații prin megafon.

„Mai ai mult de dat acolo? Parbriz! Mochetele, mochetele! Ai scăpat-o jos!”, sunt indicațiile polițistei. Se pare că proprietarii spălătoriei self-wash au mai fost reclamați de locuitorii din zonă din cauza nivelului ridicat de zgomot produs de spălarea mașinilor în timpul nopții.

LĂSAȚI UN MESAJ