O piață, toți comercianții cu nereguli! Acțiune-fulger a Poliției Locale Timișoara 

30

Toți comercianții din piața agroalimentară din Calea Lipovei au fost amendați, joi, de polițiștii locali. La toți cei care vindeau la mese au fost găsite nereguli.

„La toți comercianții de la mese, fie persoane fizice autorizate, persoane juridice sau producători agricoli au fost găsite nereguli, respectiv fie nu aveau contracte de închiriere a meselor pe care și-au expus marfa, fie aveau contracte, dar au ocupat în plus și alte mese, dar și pentru alte nereguli. Cei 12 comercianți au fost sancționați cu 17 amenzi în valoare de 500 lei fiecare. De asemenea, administratoarea pieței a încasat 9 sancțiuni de câte 400 lei fiecare deoarece a permis ocuparea meselor fără a încasa taxele aferente”, a transmis Poliția Locală.

Nici curățenia nu era la ea acasă. Societatea Piețe SA, din subordinea Primăriei Timișoara, a fost sancționată cu 2.500 de lei pentru neîntreținerea curățeniei în zonele de tarabe și a spațiului de depozitare a deșeurilor.

Două firme au luat amenzi pentru că nu aveau acord pentru spațiu de vânzare sau terasă.

În vizorul polițiștilor au intrat și șoferii care au parcat nergulamentar. Patru au primit amenzi pe loc, iar alți 17 s-au trezit cu colante de sancționare.

LĂSAȚI UN MESAJ