O persoană a decedat, alte trei la spital, în urma unui incendiu la un bloc din Reşiţa

229

O persoană a decedat, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un bloc din Reșița. Alte 24 de persoane au fost evacuate din cauza fumului degajat.

“În jurul orei 04,40, prin apel 112, a fost anunţat un incendiu pe strada Romaniţei din Reşiţa. Au intervenit de urgenţă 17 pompieri militari cu sprijinul a două autospeciale de stingere, a unei autoscări şi a unei ambulanţe SMURD. De asemenea, la faţa locului au acţionat şi două echipaje SAJ, echipaje ale Poliţiei şi ale furnizorilor de energie electrică şi gaz. Incendiul se manifesta violent în bucătărie şi în una din camerele apartamentului. Din nefericire, proprietarul a fost găsit decedat, intoxicat cu monoxid de carbon, în ce-a de-a doua cameră. Au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscării, deoarece incendiul a degajat mult fum care a pătruns şi în casa scării”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Dintre persoanele evacuate, trei au fost transportate la spital, iar uneia i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, deoarece au suferit atacuri de panică.

Incendiul a fost stins în jurul orei 05:30, dar pompierii au rămas la fața locului ca să se asigure că pericolul a fost înlăturat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.