O nouă expoziție de pictură la Palatul Apelor

111

Administrația Bazinală de Apă Banat ( ABA Banat) redeschide pentru public porțile Palatului Apelor din Timișoara cu un eveniment cultural, o nouă expoziție de pictură, „APA-Interferențe culturale”, aflată la a două ediție.

Dedicată sărbătoririi Zilei Mondiale a Apei (22 martie), colecția mai bogată în lucrări abordează tematica apei din perspectiva artistului conștient că apa nu este o simplă resursă ci și o metaforă a purității, a binecuvântării și înțelepciunii, reprezentând originea creației.
Sloganul APĂ pentru PACE este mesajul sub care se desfășoară toate evenimentele dedicate sărbătoririi apei în acest an, iar în această ediție, veți admira operele a 18 visători de pe Bega și nu numai: Suzana Fântânariu, Katarina Balunova, Dorothea Hîrjoi, Nora Novak, Lia Popescu, Ana-Domnica Hoble, Lucia Moise și Ecaterina Schiwago. Alături de ele îi veți regăsi pe: Sorin Nicodim, Farkas Endre, Viorel Coman, Dorel Olteanu, Florin Preda Dochinoiu, Tar Bela, Adrian Dudui, Florin Alexandrul Preda, Victor Gingiu și Costin Brăteanu.
Vernisajul va avea loc miercuri, 20 martie 2024, ora 15.00, la sediul ABA Banat, Bulevardul 16 Decembrie 1989 nr. 2, curator fiind artistul plastic Costin Brăteanu.
Ambianța sonoră din timpul vernisajului va fi întreținută de interpreta de jazz, timișoreanca Alina Jais.
Expoziția poate fi vizitată de public până în 29 martie 2024, în timpul programului de lucru al instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.