11.2 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Nica, out de la CJT! Se știe cine va candida în tandem pentru Primăria Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș

Alianța politică de la putere PSD-PNL a decis aseară cine vor fi candidații comuni pentru Primăria Timișoara, respectiv pentru CJT.
Astfel, Alin Nica a pierdut complet partida pentru un nou mandat din partea liberalilor la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în locul său urmând să candideze Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, în numele alianței politice aflate la putere de aproape trei ani.
Nicolae Robu și-a securizat poziția de candidat comun al alianței liberalo-pesediste pentru Primăria Timișoara, șansele sale de victorie la alegerile din iunie crescând serios, cel puțin teoretic.
Rămâne de văzut ce va face Alin Nica, încă președinte al CJT și al PNL Timiș, în situația dată. Este posibil ca el să se alăture ,,dușmanului” său politic din ultimii trei ani, Dominic Fritz, în cadrul Alianței Dreapta Unită, pentru care ar putea candida, din nou, la poziția de lider al Județului Timiș.

Alte subiecte :

Colaborare culturală și educațională între Valencia și Timișoara

O temă deosebit de incitantă a fost aleasă pentru a fi cercetată în cadrul academic de profesoara Ariana Maria Jupâneanț. O...

FOTO – VIDEO | Percheziții în Timiș, într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT Timiș și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au descins, azi dimineață, la nouă adrese din județul Timiș și municipiul București....

Citește și :