O nouă echipă conduce PSD-ul din Timișoara VIDEO

202

A venit momentul ca una din formațiunile politice ce activează de multă vreme în județul nostru să vină cu soluții mai noi la vremurile mai noi care se prefigurează în politică. Este vorba de PSD. Una din aceste măsuri a fost primenirea echipei de conducere de la nivel municipal.

În urma întâlnirii de vineri după amiază când s-au desfășurat lucrările Conferinței Extraordinare de Alegeri a Organizației Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat au avut loc modificări la vârful conducerii. În cadrul acestei ședințe, a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, nouă conducere formată din: președinte – Mihai Ritivoiu șiGabriela Popovici prim-vicepreședinte.

De asemenea au fost aleși și vicepreședinții formațiunii, după cum urmează: Ion Ardeal Ieremia, Alin Lăpădatu, Octavian Mazilu, Alexandru Moldovan, Radu Țoancă, Dan Idolu, Luminița Țundrea.

De asemenea a fost ocupată și funcția de secretar executiv în persoana Simonei Bejan.
Membri: Stana Cîrniceanu, Gheorghe Deaconescu, Răzvan Găină, Cristian Heredea, Sorin Ionescu, Puiu Jurescu, Ciprian Piluț, Claudiu-Petru Străin, Țucu Abel.

LĂSAȚI UN MESAJ