O moarte misterioasă în vestul ţării!

16053

Mădălin Grigore, un tânăr de doar 21 de ani, din Arad, mereu plin de viaţă, mereu cu zâmbetul pe buze, iar acum este plâns de către prieteni şi familie.

A absolvit Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal” și încerca să își facă un rost în viață. Trebuia să câștige o pâine și s-a angajat la Pizza 5 Colțuri. Era foarte prietenos iar colegii și prietenii îi spuneau „moldoveanul” din cauza originilor sale de dincolo de Carpați.

Fire veselă și visătoare, Mădălin spunea mereu că este fericit și nimeni nu poate să-l împiedice să-și îndeplinească visele. Nu se plângea niciodată de probleme de sănătate.

madalin-1În noaptea de Revelion a petrecut în faţa Primăriei, iar acum este mort iar apropiaţii nu îşi pot reveni. A murit după ce a ajuns la spital. Mădălin Grigore s-a plâns că îl doare gâtul, apoi a pierdut lupta cu viaţa!

Înainte i-a spus unui prieten că „mă doare țeava de la gât și am frisoane”. Apoi s-a simțit tot mai rău, a ajuns la spital iar ieri, 4 ianuarie, la doar trei zile de când se simțea perfect în noaptea de Revelion, Mădălin a plecat la îngeri.

Acum mesajele curg pe pagina lui de Facebook: „Uite Madalin Grigore ce fericiti am fost cu totii in ziua respectiva, dar azi offf te-ai dus prea devreme de langa noi ai lasat in urma ta multe inimi frante ..Dumnezeu sa te ierte si sa te aibe in paza” sau „Am aflat cu o tristete fara margini de pierderea fiintei dragi. De azi inainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasa. De azi inainte il vom cauta in inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodata.Odihneste-te in pace, suflet drag, ai fost un om minunat ! Nu te voi uita niciodata!”, ori „Moldovene nu îmi vine sa cred ca tu nu mai ești printre noi chiar tu care erai plin de viață și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Chiar îmi pare rău și nu îmi vine sa cred ce am aflat. Dumnezeu sa te odihnească în pace prieten Drag!!!”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ