Vacanța s-a încheiat și pentru handbaliștii timișoreni

74

Medaliata cu bronz a campionatului trecut a început pregătirea de iarnă. Reunirea handbaliștilor de la SCM Politehnica Timișoara s-a făcut în efectiv redus din cauza convocărilor la naționale a patru jucători.

S-a sunat adunarea și pentru prim-divizionara de handbal masculin Politehnica. Joi dimineața antrenorul Pero Milosevic a programat prima ședință de antrenament a anului, o ședință ținută însă în efectiv redus. Patru absențe au fost la reunire, tote motivate însă de convocările la echipele naționale. În frunte cu căpitanul Cristian Fenici, chemat la naționala mare a României, au absentat pivotul Leonard Ştefan, convocat la naționala de tineret, respectiv macedoneanul Filip Lazarov și sârbul Marko Lasica, prezenți la primele reprezentative ale țării lor. Internaționalii vor intra în programul echipei la începutul săptămânii viitoare.

Antrenorii Pero Milosevic și Atilla Horvath au definitivat programul amicalelor din această iarnă. Astfel Poli are 6 teste: în 13 și 14 ianuarie sunt programate jocuri cu divizionara secundă CSM Oradea, în 20 și 21 ianuarie cu Steaua Roșie Belgrad, iar în 25 și 26 ianuarie cu CS Minaur Baia Mare.

Meciurile oficiale încep la în prima săptămână a lunii februarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ