O mamă și-a încurajat copilul să sară de pe bloc cu parașuta și l-a filmat cum moare. ”Lumea și-a pierdut umanitatea”

1294

Un băiat în vârstă de 15 ani şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident. Adolescentul a sărit cu paraşuta de pe un bloc de 14 etaje, iar mama lui a filmat totul.

Totul s-a întâmplat în oraşul Makiivka din estul Ucrainei, acolo unde Bogdan Firsov a încercat să sară de pe un bloc-turn cu paraşuta.

Tânărul încerca să facă această cascadorie pentru a putea urca apoi imaginile pe reţelele de socializare.

Numeroşi adulţi, inclusiv mama adolescentului, au filmat totul şi chiar l-au încurajat pe tânăr să sară cu paraşuta de la etajul 14 al blocului.

Cascadoria s-a transformat rapid într-o tragedie fără margini după ce paraşuta băiatului nu s-a deschis suficient de repede, iar Bogdan a căzut în gol.

Impactul cu solul, de la o înălţime de peste 40 de metri, a fost fatal pentru adolescent, notează Daily Mail.

Potrivit martorilor, mama adolescentului a suferit un şoc după ce băiatul a murit şi a rămas ore în şir la locul tragediei, chiar dacă trupul fiului ei fusese luat de autorităţi.

Un bărbat aflat la locul nenorocirii a declarat pentru presa locală că nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat şi că a rămas şocat de faptul că toată lumea îl încuraja pe băiat să sară de pe bloc.

‘Lumea şi-a pierdut umanitatea. Nu mai există nici un fel de raţiune. Nimeni nu a sunat la Poliţie. Stăteau toţi şi filmau’, a declarat bărbatul.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ