Și comerciant, și viceprimar! Un fost edil din vestul țării pierde lupta cu ANI

86

Fostul viceprimar al comunei arădene Șimand, Mircea Para (PNL), a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate. Acesta a fost declarat incompatibil în cursul anului 2013, însă a atacat în instanțele de judecată această decizie.

Inspectorii ANI spuneau la acea vreme că Mircea Para se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 14 noiembrie 2013 întrucât deține simultan funcția de viceprimar al comunei Șimand și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul „Para Mircea Întreprindere Individuală”.

În urmă cu doar câteva zile, Înalta Curte de Justuție a decis să respingă recursul formulat de Mircea Para. „Respinge recursul formulat de Para Mircea împotriva Sentinţei nr.109 din 14 aprilie 2016 a Curţii de Apel Timişoara – Secţia contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 13 decembrie 2018”, se arată în decizia instanței.

Mircea Para, actualmente consilier local în cadrul CL Șimand își va pierde și această funcție, în urma rămânerii definitive a deciziei judecătorești.

sursa – ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ