O mamă cu trei copii a fost sfâșiată de câinii familiei

734

O mamă cu trei copii a fost sfâșiată de cei doi câini din rasa mastiff ai familiei, în timp ce fetița femeii cerea ajutorul unei vecine, informează Daily Mail. Poliția și o ambulanță aeriană au fost chemate la fața locului ieri după-amiază în jurul orei 17:00. Alarma a fost dată de fiica femeii care striga disperată vecinei: ”Câinii o atacă pe mămica!”

Victima, pe nume Elayne Stanley, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită cu răni grave și a murit la fața locului. Vecinii spun că femeia a fost atacată de câinii proprii, din rasa Mastiff, pe care îi chema Billy și DJ. Vecina femeii în vârstă de 39 de ani, care locuiește vizavi și este prietenă cu victima de 22 de ani, a fost martoră la toată scena. Ea a spus: „Elayne era acasă cu fiicele sale și se certa cu fiica ei. Eu îmi preparam ceaiul în momentul în care fiica sa a strigat după ajutor spunând: :”Câinii o atacă pe mămica!”

Poliția a încercat să-l liniștească pe DJ de trei sau patru ori. Pentru că nu s-a liniștit deoarece avea gustul sângelui, polițiștii l-au împușcat. A fost împușcat cu două gloanțe, în timp ce pe celălalt câine, Billy, au reușit să-l liniștească și să-l ducă la un adăpost.

LĂSAȚI UN MESAJ